Artur Szczepaniak succesvol in zijn KSW debut

Artur Szczepaniak succesvol in zijn KSW debut

Gisteren vocht de prospect uit Belgie zijn eerste partij bij Europa's grootste organisatie.

Nadat de Belg in December over Gahadza (18-6-0) heen walste bij EMC, werd hij getekend door Europa’s grootste MMA organisatie KSW. Al gauw daarna werd zijn eerste gevecht bij de organisatie aangekondigd. Weer een sterke tegenstander met een record van 13-4-0 stond te wachten op Szczepaniak. Weer laat Szczepaniak zien dat hij een van de grootste prospects is uit Belgie. In de eerste ronde wist Szczepaniak de partij af te ronden via rear naked choke en pakt verbeterd zijn winning streak met 4 partijen via finish. Naast deze spectaculaire overwinning is Szczepaniak de top 15 binnen gedrongen in Tapology’s Europese welterweight rankings.

Klik hier meer informatie over het evenement en bekijk hieronder de post van Artur:

Comments

comments

Categories
Belgische NieuwsEventsMMA NieuwsNewsResultaten

RELATED BY