Melvin Manhoef vs Yoel Romero is gecancelled

Melvin Manhoef vs Yoel Romero is gecancelled

Afgelopen weken gaat al rond in het nieuws dat Melvin Manhoef een aantal inbrekers had aangehouden.

Tijdens deze aanhouding, volgens Vechtsport Info reed Manhoef de daders klem en sloeg hun ruit in om ze eruit te trekken en vast te houden tot de politie kwam. Door de daders hun auto ruit in te slaan sneed hij zijn hand open waarvoor hij gehecht moest worden. Dat blijkt een serieuzere wond te zijn voor de medische bond van Frankrijk en keurde Manhoef af voor zijn partij.

Manhoef zou volgend weekend vechten in Parijs tegen ex UFC title contender Yoel Romero. Dit zou Manhoef zijn laatste contractuele gevecht zijn bij Bellator die nu een andere dag plaats zal moeten nemen. Als dat tegenover Romero gaat zijn is nog niet zeker. Klik hier voor meer informatie over het evenement en bekijk hieronder een bericht van Manhoef zelf:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Spike Nederland (@spiketvnl)

Comments

comments

Categories
BellatorEventsGecancelde PartijenMMA NieuwsNews

RELATED BY