Chequina Noso Pedro keert weer terug in Juni bij NFC 9

Chequina Noso Pedro keert weer terug in Juni bij NFC 9

De Ruthless FC vechters vocht voor het laatst in December bij de organisatie.

Het was Noso Pedro (5-1-0) vorig jaar gelukt om in de finale te komen van de NFC Series waar hij zijn eerste partij in zijn pro carriere verloor via submission. Hij was niet ver verwijderd van een eigen finish maar zijn tegenstander wist hem eerder te pakken. En nu keert Noso Pedro weer terug naar de organisatie voor zijn 7de pro gevecht. Hij kom te staan tegenover Florim Zendeli (5-1-0) die ook mee deed aan de NFC series en in de halve finales verloor van de kampioen Maurice Abevi die ook van Noso Pedro won in de finale.

Alle wins wist Zendeli te finishen via TKO of submission. Noso Pedro wist van zijn 5 wins 4 af te ronden voor de laatste bel. Een gelijke record als de Rotterdammer en beide heren hebben hun enige loss van de kampioen. Wie denk je dat deze partij pakt? Laat je mening horen in de poll hieronder:

Wie denk je dat deze partij zal winnen?

  • Chequina Noso Pedro (100%, 2 Stemmen)
  • Florim Zendeli (0%, 0 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 2

Laden ... Laden ...

Klik hier voor meer informatie over het evenement en bekijk hieronder de post van Noso Pedro:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Chequina Noso Pedro (@c.noso.pedro)

Comments

comments

Categories
AankondigenDutch NewsEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY