Dutch Fight Podcast #37: Artur Szczepaniak & Lizzy Gevers

Vandaag op de podcast 2 grote prospects uit ons landje en Belgie.

Vandaag spraken we op de podcast met de vechters de vorig weekend de kooi in stapte en beide als winnaar eruit stapte. Als eerst spreken we met een van de prospects uit Belgie Artur Szczepaniak die zijn debut maakte bij KSW in Polen. Wij spreken hem over zijn partijen in Duitsland voor KSW en natuurlijk over zijn partij en wat hierna volgt.

Daarna spraken we met de pro debuterende Lizzy Gevers. Die vocht in Gran Canaria bij Strikers Cage Championships en won via submission haar eerste pro partij. Ook haar spraken we over de partij ervoor en alles om dit gevecht heen. Luister maar door want aan het einde heeft ze nog een leuke aankondiging.

We zijn niet alleen te zien op YouTube, maar je kan ons ook beluisteren op al jou podcast platforms. Klik op jouw favoriete platform voor de Dutch Fight Podcast of bekijk ze gewoon hier op de website.

 Apple Podcast
 Spotify
 Google Podcasts
 YouTube

Comments

comments

Categories
Dutch NewsMMA NieuwsNewsPodcastVideos

RELATED BY