De halve finales voor Mohamad Issa zijn aangekondigd

De halve finales voor Mohamad Issa zijn aangekondigd

De Nederlander timmert verder aan de weg na zijn succesvolle start van 2022.

Mohammad Issa (3-1-0) vocht begin April voor het laatst in de NFC Featherweight series, waar hij ook zijn featherweight debut maakte. Hij vocht tegen Sali Azam (2-1-0) van wie hij won in de eerste ronde via KO. De 2de ronde van het toernooi laat niet op zich wachten en presenteert al de 2de ronde die plaats zal nemen op 18 Juni in Duitsland.

De Nederlander zal het op gaan nemen tegen de Fransman Nacim Belhouachi (1-1) die automatisch door ging naar de halve finales door blessures van zijn tegenstander in de kwart finales. Belhouachi zijn laatste gevecht was in 2019 die hij won via submission. Dit zal zijn eerste gevecht worden sinds dien. Denk je dat hij genoeg in zijn mars heeft voor de super active Mohamad Issa? Laat je mening weten in de comments hieronder:

Wie denk je dat deze partij zal winnen?

  • Mohamad Issa (100%, 3 Stemmen)
  • Nacim Belhouachi (0%, 0 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 3

Laden ... Laden ...

Bekijk hieronder de aankondiging van NFC en klik hier voor meer informatie over het evenement:

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door National Fighting Championship (@nfc_mma)

Comments

comments

Categories
AankondigenDutch NewsEventsMMA NieuwsNewsVideos

RELATED BY