Naomi Tataroglu keert overmorgen terug de kooi in in Miami

Naomi Tataroglu keert overmorgen terug de kooi in in Miami

In 2020 vocht de Nederlandse voor het laatst bij UAE Warriors in Abu Dhabi.

Waar ze haar 2 fight winning streak verloor in een partij tegen van de Franse Manon Fiorot. Het was na de partij even stil rondom de Pitbull die met een zware blessure haar carriere on hold moest zetten. Dat is voorbij, wij kregen gisteren te horen dat ze terug keert in de kooi bij Combate Global. Tataroglu (2-3-0) komt nu te staan tegenover de Mexicaanse Alejandra Orozco (2-5-0) die graag in een winning streak terecht wilt komen. Van haar 2 wins won ze beide via decision. Ze liet ons het volgende weten:

Ik heb de partij 100x gedroomd minimaal, ik heb onwijs hard getraind en de tijd gehad om aan dingen te werken ik kom echt om te slopen en een nieuwe Naomi te laten zien, ik ga er niet vanuit dat ik 3 rondes uit moet vechten, ik ga voor de KO.

Klik hier voor meer informatie over Combate Global en laat hieronder in de poll weten wie jij denkt dat deze partij zal winnen:

Wie denk je dat deze partij zal winnen?

  • Naomi Tataroglu (100%, 7 Stemmen)
  • Alejandra Orozco (0%, 0 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 7

Laden ... Laden ...

Comments

comments

Categories
AankondigenEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY