Een snelle terugkomst naar de kooi voor Gino van Steenis bij LFL 5

Een snelle terugkomst naar de kooi voor Gino van Steenis bij LFL 5

Het worden 2 drukke maanden voor van Steenis en die begint deze week waar van Steenis een partij zal vechten in Denemarken.

Begin van de maand liet van Steenis weten via zijn socials dat hij zijn 2de pro partij zou vechten in Denemarken en hij laat er geen gras over groeien en boekt nu al zijn 3de pro partij bij Levels Fight League 5 die plaats zal nemen op 26 Juni. Dit zal ook Van Steenis zijn eerste partij op 70kg worden en zal hij komen te staan tegenover een bekende van Levels Fight League, Marcelino Kemna (0-2-0) die afgelopen editie van Levels Fight League tegenover Murthel Groenhart stond. Kemna verloor zijn partij via TKO waardoor hij nog opzoek is naar zijn eerste winst in MMA. Denken jullie dat Kemna zijn stand up game goed genoeg is voor zijn eerste winst of in van Steenis een te complete vechter voor de ex kickboxer? Laat je mening weten in de poll hieronder:

Wie pakt de winst?

  • Gino van Steenis (100%, 9 Stemmen)
  • Marcelino Kemna (0%, 0 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 9

Laden ... Laden ...

Marcel Dorf van Eurosport brak het nieuws via hun website maar hieronder de aankondiging van Levels Fight League, klik hier voor meer informatie over hun 5de evenement:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Levels Fight League (@lflmma)

Categories
AankondigenDutch NewsEventsLevelsLevelsLevels Fight LeagueMMA NieuwsNews

RELATED BY