Daan Duijs zal vrijdag zijn Cage Warriors debut maken tijdens Cage Warriors 137

Daan Duijs zal vrijdag zijn Cage Warriors debut maken tijdens Cage Warriors 137

Het zou al gebeurd moeten zijn in April maar door medische redenen moest Duijs zich terug trekken uit de partij tijdens fight day.

Het was gelukkig geen covid maar om Duijs (7-1-0) zijn gezondheid te bewaken besloot team Duijs zijn gevecht te cancellen in April. Gelukkig heeft het niet lang geduurd voor de Nederlander om zijn debut bij de organisatie aan te kondigen. En dat allemaal in fight week zelf. Deze vrijdag zal Duijs de kooi in stappen in Colchester in Engeland. Duijs vocht in November voor het laatst bij Fair FC waar hij won via submission in de 2de ronde. Duijs zal nu komen te staan tegenover Bogdan Barbu met heel wat meer kooi ervaring met een record van 17-12-0. Badu vocht voor het laatst bij RXF 40 waar hij zijn partij won via decision. Hij vecht verder meerdere partijen voor Eagle FC & ACB. Denken jullie dat Duijs genoeg heeft in zijn arsenaal om deze Romeen te kunnen stoppen? Laat weten wat je denkt in de poll hieronder:

Wie pakt de winst?

  • Daan Duijs (100%, 5 Stemmen)
  • Bogdan Barbu (0%, 0 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 5

Laden ... Laden ...

Bekijk hieronder de aankondiging van Cage Warriors en klik hier voor meer informatie over Cage Warriors 137:

Comments

comments

Categories
AankondigenDutch NewsEventsMMA NieuwsNewsVersus MMA

RELATED BY