Agy Sardari stormt door zijn tegenstander heen op een succesvolle Versus MMA event

Agy Sardari stormt door zijn tegenstander heen op een succesvolle Versus MMA event

Zojuist hield Versus MMA hun 7de editie in Sporthal Sportvision in Eindhoven met de voormalige Cage Warrior kampioen in de main event.

De voormalige Cage Warriors lightweight kampioen Agy Sardari nam het op tegen de Braziliaan Joelson Nascimento die verloor via een knie’tje van The Wolverine die hem neerlegde in de eerste ronde. Dit is Sardari zijn eerste MMA win sinds het verliezen van zijn Cage Warriors title in Juni 2021. Bekijk onderin de post de finish via Sardari zijn instagram.

Er waren nog 3 andere pro partijen op de maincard waaronder de co main event tussen de Poolse Patryk Molka  via TKO won van de Nederlandse Tonny van Dijk in een grote strijd voor de win. Vanuit MMA Vlaardingen vocht Silvis Jansons zijn 2de pro partij bij de organisatie en pakte ook direct zijn 2de winst van de Belgische Sami El Hichou. En de laatste pro partij was tussen Glody Matusiwa en Bahez Khoshow die alle gaven in hun partij waar de KOPS vechter Matusiwa wegliep met de Split Decision.

Verder nog op de kaart hield Versus MMA hun eerste Amateur titel gevecht tussen de 2 Belgen Alvi Dasuyev die het opnam tegen Patrick Habirora. Ze waren allebei aan elkaar gewaagd en de partij ging naar een decision die ging naar Alvi Dasuyev die de Amateur Lightweight Champion is geworden. Het hele evenement is door ons geregistreerd en nu in de montage kamer. Hou de website in de gaten voor alle partijen van Versus MMA 7.

Bekijk hier alle resultaten van het evenement en bekijk hieronder de finish van Agy Sardari:

Comments

comments

Categories
Dutch NewsEventsMMA NieuwsNewsResultatenVersus MMA

RELATED BY