Losene Keita pakt de Oktagon Lightweight title op spectaculaire wijze

Losene Keita pakt de Oktagon Lightweight title op spectaculaire wijze

De prospect ook Belg maakte zojuist zijn 3de grote stap in zijn korte MMA carriere en veroverde de Oktagon Lightweight title.

Wij spraken de Belg voor het eerst na zijn 2 pro partij die hij hield bij ATLAS MMA 6 op onze allereerste podcast aflevering (luister hier), waar hij ons duidelijk maakte wat zijn intenties waren in MMA en zijn snelle rise naar zijn pro carriere. 2 jaar later heeft de nu lightweight de WFL MMA Welterweight title, Oktagon Lightweight Interim title en nu de Oktagon Lightweight title te pakken. Hij vocht zojuist tegen een de ervaren nu voormalige Lightweight kampioen Ivan Buchinger (39-8-0) die eerder in zijn carriere tegenover Conor McGregor had gestaan. Met alle ervaring was Buchinger nog steeds geen match voor “The Black Panther| die door hem heen stormde in de eerste ronde en zijn naam door de wereld laat echo’en. Losene Keita blijft ongeslagen en verbeterd zijn record naar 9-0-0.

Bekijk hier de final sequence van het gevecht en klik hier voor meer informatie over Oktagon 33:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door OKTAGON MMA (@oktagonmma)

Comments

comments

Categories
Belgische NieuwsEventsMMA NieuwsNewsResultaten

RELATED BY