Volgende partij van Ilias Bulaid zal plaatsnemen bij Bellator 284

Volgende partij van Ilias Bulaid zal plaatsnemen bij Bellator 284

In November 2021 zagen we de Marokkaanse Nederlander voor het laatste de kooi instappen bij Bellator 270.

Ilias Bulaid (3-0-0) vocht zijn 3de MMA partij in Ierland tegen de Fransman Georges Sasu waarvan hij de partij via Split Decision wist te winnen. Door COVID was het een heel gedoe qua reizen voor vele Bellator vechters waardoor vele ook niet frequent hebben kunnen vechten. Nu alles weer bijna normaal is hopen we “The Blade” weer vaker te zien en in vecht ritme. In Augustus zal Bulaid het op gaan nemen tegen de Braziliaanse Weber Almeida (6-1-0).

Almeida vocht zijn afgelopen 5 partijen bij de organisatie waarvan hij 4 won via TKO voor de 3de ronde. 1 partij van de 5 partijen was een decision loss. Almeida vocht zijn laatste partij afgelopen April bij Bellator 278 waar hij in de eerste ronde via leg kicks wist te winnen. Allebei sterke staande vechters. Wie denk je dat deze partij pakt? Laat je mening weten in de poll hieronder:

Wie denk je dat deze partij zal winnen?

  • Ilias Bulaid (89%, 8 Stemmen)
  • Weber Almeida (11%, 1 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 9

Laden ... Laden ...

Het nieuws werd bekend gemaakt door Marcel Dorf van Eurosport. De partij zal plaatsnemen in Sioux Falls, South Dakota in Amerika op 12 Augustus. Bekijk hier meer over Bellator 284.

Categories
AankondigenBellatorBellatorDutch NewsEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY