1 win en 2 losses bij National Fighting Championships 9 + Series

1 win en 2 losses bij National Fighting Championships 9 + Series

Team van der Geest had 3 vechters die op dezelfde avond gingen vechten.

Als kaart opener vocht Jahyanthi Daniel (nu 0-2-0) tegen de Duitste prospect Davlet Karateav (2-1-0) die de Nederlander wist te submitten via rear naked choke in de eerste ronde van het gevecht. Als 2de op de kaart stond Mohamad Issa (4-1-0) die meedoet aan het featherweight toernooi en de halve finale in stapte. Hij won zijn partij via unanimous decision van Nacim Belhouachi (nu 1-2-0). Hij gaat met deze winst door naar de Finale.

Als laatste stapte de welterweight Chequina Noso Pedro (5-1-0) op de main card tegen Florim Zendeli (5-1-0) die de Rotterdammer in een grote upset knock out wist te slaan in de eerste. Dit is de eerste KO loss voor de Nederlander.

Bekijk hieronder de videos die NFC postte van de partijen en klik hier voor meer informatie over het evenement:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door FIGHTING.de (@fighting_de)

Comments

comments

Categories
Dutch NewsEventsMMA NieuwsNewsResultaten

RELATED BY