Team Schreiber wint 2 beslissingen bij Ultimate Sparta Championship

Team Schreiber wint 2 beslissingen bij Ultimate Sparta Championship

Origineel zouden er nog 2 andere Nederlanders op de kaart staan maar door afzeggingen gingen die niet door.

Mohamed Tini en David Casal Moldes zouden ook vechten vanavond maar helaas gingen die partijen niet meer door. Casal Moldes was nog wel te vinden op het evenement in de hoek van zijn 2 teamgenoten die wel nog konden vechten gisteravond.

Vincent van Veelen (1-1-0) vocht zijn 2de amateur partij die hij wist te winnen via punten tegen de Duitser Ross Weyzen (0-1-0). Een paar gevechten later vocht andere Schreiber teamgenoot Cherif Larossi (1-1-0) zijn 2de pro partij bij de organisatie. En net als zijn team genoot van Veelen wist Larossi een unanieme beslissing mee naar huis te nemen.

Bekijk hier meer informatie over Ultimate Sparta Championship.

Comments

comments

Categories
Dutch NewsEventsMMA NieuwsNewsResultaten

RELATED BY