Jairzinho Rozenstruik treft Chris Daukaus bij UFC 282

Jairzinho Rozenstruik treft Chris Daukaus bij UFC 282

De nummer 9 gerankte Bigi Boy vocht in Juni tegen de nu nummer 8 gerankte Alexander Volkov

Het liep niet goed af voor de Surinamer die de partij verloor via controversial TKO in de eerste ronde. Volkov was in de aanval en het leek fout te gaan voor Bigi Boy, maar toen de scheids ertussen stapte leek hij helemaal in orde te zijn. Hij is nu voor het eerst op een 2 fight losing streak. Hetzelfde als zijn nieuwe tegenstander de nummer 11 gerankte Chris Daukaus (12-5-0).

Die vocht voor het laatst in Maart tegen nummer 3 gerankte Curtis Blaydes en verloor via ground & pound. De heavyweights zouden eigelijk 1 Oktober tegenover elkaar staan maar voor nog niet vertelde redenen is het naar 10 December verschoven. Beide heren hebben een win nodig om in de top 10 te komen of te blijven. Wie denken jullie dat deze partij zal winnen? Laat weten wat je denkt in de poll hieronder:

Wie denkt je dat deze partij wint?

  • Jairzinho Rozenstruik (100%, 2 Stemmen)
  • Chris Daukaus (0%, 0 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 2

Loading ... Loading ...

Het gevecht zal plaatsnemen in de T-Mobile Arena in Las Vegas, Amerika. Bekijk hier meer informatie over het evenement en hier de post van Jairzinho Rozenstruik:

Comments

comments

Categories
AankondigenEventsMMA NieuwsNewsPPVUFCUFC

Leave a Reply

RELATED BY