CWA 1 Main Poster

Afgelopen Zaterdag was het eerste Cage Warriors Academy event in Eindhoven

En het was een lang evenement vol gepompt met amateur vechters uit het Benelux.

Het evenement zat vol met 27 partijen waarvan de laatste 2 partijen PRO partijen waren. In de main event stond Luc de Jong (2-2-0) vs Shamil Uvaysov (3-7-0). De Combat Brother Luc de Jong wist de partij te eindigen via submission en trok daarmee zijn record recht naar 2-2. In de co main event stonden Bahez Khoshnaw (1-2-0) en Maynard van Laer (0-6-0) die tot een unanimous beslissing ging die Khoshnaw wist te pakken, waarmee hij ook direct zijn eerste winst pakte.

Klik hier voor de volledige uitslagen van Cage Warriors Academy Lowlands 1 en hieronder de instagram van Cage Warriors Academy Lowlands:

Comments

comments

Categories
Dutch NewsEventsMMA NieuwsNewsResultaten

RELATED BY