Melvin van Suijdam pakt de LFL welterweight titel

Melvin van Suijdam pakt de LFL welterweight titel

Na het winnen van de World Fighting League titel in 2020 was het een zware route terug voor de Amsterdammer.

Na zijn titel winst vocht hij tegen de titelhouder bij Brave FC waar hij zijn partij verloor via unanimous decision. Daarna zou hij 2 keer vechten in 2021 maar die partijen werden gecancelled. Afgelopen Juni vocht van Suijdam (13-5-0) tegen Victor Kuku waarvan hij won via TKO in de eerste ronde. En dan was het eindelijk zijn beurt om te vechten bij Levels Fight League. Hij zou al eerder vechten bij de organisatie tegen nu KSW vechter Artur Szczepaniak, maar die werd afgezegd door een blessure. Hij vocht tegen Liam Etebar (8-2-0) die bij Levels Fight League 5 won van Fight IQ’s Tayron Chavarro en daarmee zijn win streak verbeterde na 8 wins op een rij. Dat had geen effect op de Amsterdammer die de Engelsman wist te submitten in de 2de ronde en nu zijn 2de titel wint op Nederlandse bodem.

Wil je de rest van de uitslagen zien van Levels Fight League 6 klik dan hier en bekijk hieronder de finish van Melvin van Suijdam:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Levels Fight League (@lflmma)

Comments

comments

Categories
Dutch NewsEventsLevelsMMA NieuwsNewsResultaten

RELATED BY