Reinier de Ridder zal zijn Light Heavyweight Titel verdedigen

De Nederlander krijgt bijna wat hij wil door te vechten tegen de interim Heavyweight Champion.

“The Dutch Knight” Reinier de Ridder (16-0-0) is nog op zijn ongeslagen roll en niet zomaar 1. Op dit moment is hij de double champ bij de organisatie en houd de middleweight en de light heavyweight titles. Los hiervan vocht hij zijn laatste partij in Juli tegen de voormalige middleweight titel houder die hij in de 1ste ronde versloeg via submission.

Zijn partij daarvoor in Februari verdedigde hij zijn middleweight title tegen de huidige welterweight kampioen die de Ridder submitte in de 3de ronde. Was het mogelijk geweest dat de Ridder voor zijn titel kon vechten zou hij nu al 3 belts hebben. Maar helaas. De Ridder daagt nu al een aantal partijen de Heavyweight kampioen Arjan Bhullar uit maar dat is een partij waar we nog op moeten wachten.

Misschien een grotere kans om die partij te krijgen na een winst over zijn volgende tegenstander de ook ongeslagen Anatoly Malykhin (11-0-0) die in Februari de Interim Heavyweight Championship won. Helaas is dit geen partij voor de interim belt maar zal de Ridder zijn Light Heavyweight title verdedigen tegen de kampioen. Een winst zal niet alleen laten zien dat hij zijn volgende partij een title shot moet krijgen voor de heavyweight belt maar dat hij zich ook staande kan houden op heavyweight. Denk je dat de Ridder goed genoeg is tegen een gewichtsklasse hoger? Laat je mening horen in de poll hieronder:

Wie denkt je dat deze partij wint?

  • Reinier de Ridder (100%, 5 Stemmen)
  • Anatoly Malykhin (0%, 0 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 5

Laden ... Laden ...

Dit gevecht zal plaatsnemen op 2 December 2022 in Manila de Filipijnen, klik hier voor meer informatie over het evenement. En bekijk hieronder de aankondiging van ONE:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ONE Championship (@onechampionship)

Comments

comments

Categories
AankondigenDutch NewsEventsOne FCONE FC

RELATED BY