Miss Dynamite Denise Kielholtz keert weer terug de kooi in

Miss Dynamite Denise Kielholtz keert weer terug de kooi in

Na een 2de loss in a row keerde Miss Dynamite even terug naar het kicboxen.

Waar Denise Kielholtz vocht op het evenement van Rico Verhoeven waar ze vocht tegen Laura Pileri en die partij won via beslissing. Dat was een mooi uitstapje om weer terug te keren naar MMA. Miss Dynamite (6-4-0) verloor in Mei haar laatste partij tegen Kana Watanabe via submission.

Dit zou haar comeback voor de titel worden die ze voor deze partij verloor van de toenmalige kampioen Julianna Velasquez, waar vele dachten dat de titel naar de Nederlander moest gaan. Beter later dan nooit maar eind van dit jaar zal de comeback season van Kielholtz beginnen.

Ze zal het op 9 December op gaan nemen tegen Ilara Joanne (10-6-0) die haar 5de gevecht bij de organisatie zal houden. Joanne won haar laatste partij van voormalige contender Alejandra Lara via unanimous decision. Ook Joanne verloor een partij tegen Watanabe in 2019 via TKO.

De winnaar van deze partij zal direct weer in de startblokken staan voor de titel run. Wie denk jij dat deze partij zal pakken? Laat je antwoord weten in de poll hieronder:

Wie denkt je dat deze partij wint?

  • Denise Kielholtz (100%, 1 Stemmen)
  • Ilara Joanne (0%, 0 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 1

Loading ... Loading ...

Dit gevecht zal plaatsnemen op Vrijdag 9 December 2022 in de Mohegan Sun in Amerika. Wil je meer weten over dit evenement klik hier. Bekijk hieronder de aankondiging van Miss Dynamite:

Comments

comments

Categories
AankondigenBellatorBellatorDutch NewsEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY