Gisteren vond Cage Warriors Academy Lowlands 2 plaats

Afgelopen Zaterdag vond Cage Warriors Academy Lowlands 2 plaats

2 evenementen binnen 3 maanden voor de organisatie met direct een title fight on the line.

In de main event stond de Belg Yves Mouton (1-0-0) die het opnam tegen de Fransman Martian Dooh-Bill (1-2-0). De Fransman had vroeg succes en wist de partij te eindigen in de eerste ronde via Guillotine Choke. Hij verbeterde zijn record naar 2-2-0.

In de co main event stond de favoriet Nadia Akihary (3-6-0) tegen over de Fransaise Marie Loiseau (4-3-0). Helaas voor de Nederlandse verloor zij de partij via een unanimous decision en heeft ze een nieuwe record van 3-7-0.

Voor de 2 pro partijen vond zich nog een amateur titel gevecht plaats tussen Saad Touijar en Samuel Hovsepyan. De heren vochten het uit tot een beslissing Waar Touijar de titel wist te pakken via unanimous decision. Touijar zal volgende jaar met deze titel in England een toernooi instappen tegen ander Academy Warrior lightweight kampioenen. Wij spraken de nieuw bekroonde kampioen na zijn partij, bekijk het interview hier:

Ook won Younes Bonte zijn featherweight title contention tegen nog onbekende tegenstander. Wil je alle resulaten bekijken? Klik hier voor alles op een rijtje. En bekijk hieronder interviews met andere winners van Cage Warriors Academy Lowlands 2 in onze playlist:

Comments

comments

Categories
Cage WarriorsDutch NewsEventsMMA NieuwsNewsResultaten

RELATED BY