Reinier de Ridder verliest zijn light heavyweight titel bij ONE

Reinier de Ridder verliest zijn light heavyweight titel bij ONE

Afgelopen avond liep het niet af voor de Nederlander zoals we allemaal hadden verwacht.

Reinier de Ridder (16-0-0)stapte in de kooi tegen de ongeslagen interim heavyweight kampioen Anatoly Malykhin (11-0-0) die ook in het trend van ONE Championship een kans kreeg op double champ status. Met een winst over Malykhin was er een grote kans dat de Dutch Knight eindelijk zijn triple champ status kans zou kunnen krijgen. Maar helaas gaan we die binnen kort niet zien.

De heavyweight was blijkbaar iets te sterk voor de Nederlander en werd niet naar de grond gehaald door De Ridder die dit voorheen met alle gemak deed. De stand up van de heavyweight was beter en doordat het gevecht staande wist te houden wist hij na 4 minuten de double champ KO te slaan. De Ridder heeft vooral zijn hart laten zien en dat hij niet zomaar neer te slaan was, maar helaas niet genoeg voor de heavyweight.

De Ridder is nog steeds ONE Middleweight kampioen, grote kans dat hij die titel in zijn volgende gevecht zal verdedigen. Bekijk hieronder het resultaat van het gevecht:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ONE Championship (@onechampionship)

Comments

comments

Categories
Dutch NewsEventsMMA NieuwsNewsONE ChampionshipOne FCResultaten

RELATED BY