Jairzinho Rozenstruik verbreekt losing streak met KO in de eerste ronde

Jairzinho Rozenstruik verbreekt losing streak met KO in de eerste ronde

Zojuist vocht de Surinamer Jairzinho Rozenstruik zijn 11de partij bij de UFC.

Een gevecht die eigelijk plaats zou nemen in October die door onbekende blessure uitgesteld werd door #9 gerankte Jairzinho Rozenstruik (13-4-0) heeft zojuist plaats gevonden in Las Vegas, Amerika. Opvallend is dat coach Michael Babb niet in de corner van Rozenstruik stond voor de eerste keer in zijn MMA carriere. Maar dat maakte niet uit voor de Surinamer die zijn 2 fight losing streak heeft verbroken met een bliksemsnelle KO in de eerste ronde tegen #11 gerankte Chris Daukaus (12-6-0).

Klik hier voor meer informatie over UFC 282 en bekijk het het gevecht hieronder:

Comments

comments

Categories
Dutch NewsEventsMMA NieuwsNewsPPVResultatenUFCUFC

RELATED BY