Orlando Wilson Prins keert dit jaar nog terug bij Cage Warriors

Orlando Wilson Prins keert dit jaar nog terug bij Cage Warriors

De Nederlander stond vorige maand op de schaal en haalde gewicht voor niks.

Orlando Wilson Prins (3-1-0) zou komen te staan tegen Liam Molloy (3-2-0), maar die cancelde zijn partij op de dag zelf helaas. Eurosport liet gisteren weten dat de Nederlander alsnog een kans krijgt eind van de maand op het nieuwjaarskaart van Cage Warriors om de kooi in te stappen. Wilson Prins zal het op gaan nemen tegen de Zweed Samuel Bark (7-1-0) met wat meer ervaring dan zijn vorige tegenstander. Bark vocht al 2 keer bij Cage Warriors en 1 keer bij UAE Warriors en won alle partijen.

Bark is nu op een 4 fight win streak waarvan hij zijn laatste 3 partijen wist te finishen. Wilson Prins vocht in Mei voor het laatste zijn debut bij de organisatie waar hij zijn partij verloor via unanimous decision. Hij is gebrand om een weer back in the winning column te komen. Denk je dat het Orlando Wilson Prins gaat lukken? Laat weten wat je denkt in de poll hieronder:

Wie denkt je dat deze partij wint?

  • Samuel Bark (100%, 1 Stemmen)
  • Orlando Wilson Prins (0%, 0 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 1

Loading ... Loading ...

Het gevecht zal plaatsnemen op 31 December in de O2 Indigo Arena. Klik hier voor meer informatie over het evenement en bekijk hier de aankondiging van Eurosport

 

Comments

comments

Categories
AankondigenCage WarriorsDutch NewsEventsMMA Nieuws

RELATED BY