Senna van de Veerdonk tekent bij PFL en vecht op 3 Februari

Senna van de Veerdonk tekent bij PFL en vecht op 3 Februari

Groot nieuws voor de Nederlandse uit Oss met een mega spot voor haar 5de partij.

In November 2021 hoorden wij voor het laatst van Senna van de Veerdonk (3-1-0) die in Parijs de kooi in stapte bij Soko Fighting Championship 2 en Awa Sow in de eerste ronde wist te submitten. Het was daarna even stil rondom de Nederlandse. Er werd nog bekend gemaakt dat ze bij Ares FC getekend had maar daar is niks meer over naar voren gekomen. Vandaag poste de Amerikaanse organisatie PFL welk vrouwen mee doen in de Woman’s Featherweight divisie met Senna van de Veerdonk ertussen.

Van de Veerdonk komt dit keer te staan tegenover ongeslagen Poolse Karolina Sobek (4-0-0) die net als van de Veerdonk haar debut zal maken bij de organisatie. Sobek startte haar pro carriere met een amateur record van 8-4-0. En is sinds ze een pro is niet meer verslagen. Ook vocht zij een bare knuckle MMA partij. Haar laatste partij was bij Ares FC 5, waar ze via submission won in de 2de ronde. Denk je dat Senna van de Veerdonk zal winnen van deze Poolse? Laat weten wat je denkt in de poll hieronder:

Wie denkt je dat deze partij wint?

  • Senna van de Veerdonk (94%, 32 Stemmen)
  • Karolina Sobek (6%, 2 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 34

Laden ... Laden ...

Het gevecht zal plaatsnemen op 3 November in Amerika, plek nog onbekend. Klik hier voor meer informatie over het evenement en bekijk hieronder de aankondiging van PFL:

Comments

comments

Categories
AankondigenDutch NewsEventsMMA NieuwsNewsPFL MMA

RELATED BY