Cage Warriors Academy Lowlands kondigt 3de evenement aan

Met 2 pro gevechten op de poster en 1 amateur titel gevecht kondigen ze hun 3de evenement aan.

Op 26 Februari vond de 2de editie plaats in Sportvision Eindhoven waar de Fransen in de main en co main event succesvol waren en een stille Sportvision achter lieten. Dit keer staan er in de main en co main event weer 2 Fransmannen tegenover vechters van Nederlandse bodem.

In de main event zal Silvis Jansons (3-0-0) uit MMA Vlaardingen zijn debut maken bij Cage Warriors Academy Lowlands, maar geen onbekend terrein voor Jansons. Hij vocht eerder in dezelfde zaal bij Versus MMA 6 & 7 waar hij beide partijen won. Na zijn winst bij Levels Fight League 6 tegen Massaro Glunder en 3 pro fights in 2022 keert Jansons terug in 2023 in de main event slot tegen Fransman Nicolas Filipponi (4-2-0) die weer de kooi in zal stappen sinds 2018. Hij vocht voor het laatst in Maart 2018 bij Knock Out Championships 11 waar hij won via submission in de eerste ronde. Denk je dat hij fit genoeg is voor Jansons? Laat weten wat je denkt in de poll hieronder:

Wie denkt je dat deze partij wint?

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

In de co main event staat de Combat Brother Tonny van Dijk (3-4-0) die voor het laatst vocht in dezelfde zaal bij Versus MMA 7. Hij verloor zijn partij daar via TKO en is uit op een winst. Ook van Dijk komt te staan tegenover een Fransman, Cidiri Cisse (0-1-0) die dit jaar zijn pro debut maakte bij Bushido’84 in Brussel. Hij verloor zijn partij daar via submission van Cedric Lushima en is uit op zijn eerste pro win. Wie denk je dat deze partij zal winnen?

Wie denkt je dat deze partij wint?

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

Vorige editie vocht Younes Bonte (6-1-0) voor een title contender fight die hij won via unanimous decision. Hiermee verbeterde hij zijn winning streak naar 3 fights. Waar Bonte een zware battle had gevochten voor de title shot, heeft de organisatie Ayoub Oqbani (3-0-0) gevonden die zijn debut zal maken bij Cage Warriors Academy Lowlands voor de amateur featherweight title. Oqbani is geen onbekende voor de zaal want ook hij vocht bij Versus MMA 7 in Juni 2022. Vorig evenement won Saad Touijar de Amateur Lightweight Title en dit evenement zal de Amateur Featherweight kampioen bekroond worden. Wie denk je dat dit zal worden?

Wie denkt je dat deze partij wint?

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

Het evenement zal plaatsnemen op 4 Februari 2023 in Sportvision, Eindhoven. Klik hier voor meer informatie over het evenement en bekijk hieronder de aankondiging van Cage Warriors Academy Lowlands:

Comments

comments

Categories
AankondigenCage WarriorsEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY