Mohamed Amine vecht last minute MMA gevecht bij King of Kings

Mohamed Amine vecht last minute MMA gevecht bij King of Kings

Amine stond officieel op de kaart in Litouwen als een kickbox partij maar die werd op 6 dagen notice veranderd naar een MMA partij.

De Nederlander Mohamed Amine (5-1-0) zou de ring instappen bij King of Kings in Litouwen voor een kickbox partij maar werd 6 dagen voor het evenement gevraagd om een MMA partij te vechten. Die partij nam Amine aan en kwam te staan tegen de Litouwse Tomas Pakutinskas (21-15-3). Een gewichtsklasse hoger maakte Amine niet uit en wist de winst te pakken aan het einde van de eerste ronde. Pakutinskas gaf nadat de eerste ronde klaar was op waardoor Amine de partij won.

De partij werd door Amine zelf beschreven in zijn instagram post als een teleurstellende winst. Hij wilde de partij winnen via KO en niet op zo een manier. Hij probeerde Pakutinskas te vragen voor een rematch maar ook dat nam Pakutinskas niet aan. Amine gaf ook aan dat hij volgende maand en volgend jaar veel gaat vechten.

Bekijk hier meer informatie over het evenement en hieronder de post van King of Kings met foto’s van het gevecht en een statement van Mohamed Amine zelf:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Momine (@momineofficial)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door MMA BUSHIDO (@mma.bushido)

Comments

comments

Categories
Dutch NewsEventsResultaten

RELATED BY