Featherweight Toernooi van Dutch Combat Events 3 is compleet

Featherweight Toernooi van Dutch Combat Events 3 is compleet

Er is al een tijdje bekend dat Dutch Combat Events hun 3de evenement zal houden in Maart.

En ook dat ze een featherweight toernooi gaan houden. Welke vechters daarin zouden stappen was nog onduidelijk, maar vandaag is de laatste contestant bekend gemaakt.

Als eerste werd de Belg Mohamed-Amine Maghfour (5-3-0) aangekondigd. De Belg is super actief bezig en vocht in 2022 maar liefst 5 keer. We kennen Maghfour ook van zijn gevecht bij Cage Warriors Academy waar hij verloor van Younes Bonte. 2 weken later vocht hij in Frankrijk bij 100% Fight 47 waar hij direct weer een win pakte via submission.

De 2de vechter in het toernooi is Team Thrivings eigen Dennis Auron (1-0-0) die zijn debut vocht in Maar vorig jaar bij Dutch Combat Events 2. Hij won daar van Ricardo Russcher waar hij van won via Doctor Stoppage.

3de vechter in het toernooi is Redouane Boulhou (1-2-0) die terug de kooi in zal keren sinds 2019. Hij vocht als laatst bij Strenght & Honour Chamionship 15 waar hij via submission won van Andy van Leuven.

En als laatste werd Salaudin Bonkhoev (3-1-0) aangekondigd die in 2022 4 keer vocht en zijn laatste gevecht bij Cage Warriors Academy Lowlands voor de title contender fight tegen Younes Bonte waarvan hij verloor via unanimous decision.

Nu je alle informatie bij elkaar op een rijtje ziet laat in de comments hieronder weten wie jij denkt dat dit toernooi zal winnen:

Wie wint het featherweight toernooi van Dutch Combat Events 3?

  • Dennis Auron (58%, 19 Stemmen)
  • Salaudin Bonkhoev (24%, 8 Stemmen)
  • Mohamed Amine Maghfour (15%, 5 Stemmen)
  • Redouane Boulhou (3%, 1 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 33

Laden ... Laden ...

Wat de final match up zal worden is nog niet bekend. Maar 2 heren zullen 2 keer vechten op 1 avond en de winnaar zal de eerste DCE Amateur Featherweight Kampioen zijn. Klik hier voor meer informatie over Dutch Combat Events 3 en bekijk hieronder de laatste aankondiging van Dutch Combat Events:

Comments

comments

Categories
AankondigenDutch Combat EventsDutch EventsDutch NewsEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY