Melvin Manhoef keerde gisteren terug uit zijn retirement in Japan

Melvin Manhoef keerde gisteren terug uit zijn retirement in Japan

Drie maanden geleden kondigde zijn retirement aan in de Bellator cage, maar stapte gisteren de ring in voor een MMA partij in Japan.

De Nederlandse veteraan Melvin Manhoef (32-17-1) keerde snel terug na een retirement die hij aankondigde na zijn partij tegen Yoel Romero. Met een emotionele speech verliet hij de kooi en dachten we afscheid te hebben genomen van Manhoef in de ring / kooi. Maar heel gauw werd zijn volgende partij alweer aangekondigd. Dit keer in Japan tegen de Jiu Jitsu black belt Igor Tanabe die zijn 2de MMA partij zou vechten.

De partij was van korte duur en Tanabe submitte Manhoef via Heel Hook in 1 minuut en 58 seconden. Manhoef liet niet definitief weten als hij weer zou vechten of als dit daadwerkelijk zijn laatste partij was. Klik hier voor meer informatie over het evenement en bekijk hieronder de uitslag tweet van Marcel Dorf:

Comments

comments

Categories
Dutch NewsEventsMMA NieuwsNewsResultaten

RELATED BY