Brian Hooi keert terug de kooi in bij KSW tegen Jivko Stoimenov

Brian Hooi keert terug de kooi in bij KSW tegen Jivko Stoimenov

De Rotterdammer zal het op gaan nemen tegen oud tegenstander van Artur Szczepaniak.

Een gigantische partij voor de Benelux vond plaats in Oktober tussen de Nederlander Brian Hooi (18-9-0) en de Belg Artur Szczepaniak (8-1-0). Hooi verloor die partij via TKO in de eerste ronde. Dit neemt niet af dat Brian Hooi nog steeds nummer 3 op de rankings staat bij de organisatie. Hooi zei ook het volgende in zijn instagram bericht na het gevecht:

Sometimes you win, sometimes you lose. In sports there is highest highs or lowest lows, no in between. First of all credits to all the fans that came out or watched this live.

Personally there is a lot to learn from yesterday. Itโ€™s something Iโ€™m gonna work on with my team and I know what will be better next time and from now on. On to the top, on to the next one๐Ÿ‘Š๐Ÿพ

Credits to all the amazing crew ofย @ksw_mmaย for their great care and professionalism ๐Ÿ™Œ๐Ÿพ

Also congrats to Arthur for taking the win๐Ÿ™Œ๐Ÿพ

Hooibooi over and out ๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ

Hooi een vechter in hart laat er ook geen gras over groeien en zijn volgende gevecht kondigde hij zojuist aan op zijn instagram.

Hij gaat het opnemen tegen Jivko Stoimenov (13-5-0) die zijn laatste partij in April 2022 vocht, ook tegen Szczepaniak, waar hij zijn partij verloor via submission in de eerste ronde. Beide heren zullen vechten voor een win die hun in de richting naar de titel zal brengen. Wie denk je dat deze partij zal winnen? Laat weten wat je denkt in de poll hieronder:

Wie denkt je dat deze partij wint?

  • Brian Hooi (87%, 13 Stemmen)
  • Jivko Stoimenov (13%, 2 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 15

Laden ... Laden ...

Het evenement zal plaatsnemen op 25 Februari tijdens KSW 79. Klik hier om meer te lezen over het evenement en bekijk hieronder de aankondiging van Brian Hooi:

Comments

comments

Categories
AankondigenDutch NewsEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY