LFL kondigt een Heavyweight Grand Prix aan

LFL kondigt een Heavyweight Grand Prix aan

Zondag houd LFL hun 7de event in Amsterdam, maar vandaag kondigen ze hun 8ste evenement aan.

In hun Fight Week kondigt de organisatie hun 8ste evenement aan, met de oude K1 formule als in een Grand Prix. In hun post zeggen ze het volgende:

8 fighters
Knockout Tournament
Custom ruleset
5 figure cash prize & HW Title
1 Night of all-out Action!

Dit houd in dat de winnaar 2 keer op 1 avond zal moeten vechten en direct de LFL Heavyweight kampioen zal worden met een mooie cash prijs erbij. Een speciale ruleset zal ook nog aangekondigd worden voor dit toernooi. In de tussentijd kijken we even naar de 8 vechters die mee doen aan dit toernooi als eerst de 2 Nederlanders in dit toernooi Aladin Ben Halima & Ruud Vernooi.

De Nederlander vocht zijn laatste 2 keer bij LFL en verloor via RNC in de 2de ronde van Nasih El Arja (0-0-0) en in Maart 2022 won hij van Stanislav Romanov (2-7-0) via Armbar in de eerste ronde.

De Rotterdammer vocht zijn laatste 2 partijen buiten Nederland waar hij verloor van Kasim Aras (5-1-0) bij EMC 6 en Rizvan Kunlev (8-2-1) bij Eagles Next Level. De wind was uit zijn zeilen omdat hij een van de Nederlandse vechters was die vocht bij K.O.T.S (King of the Streets en verbannen werd door de Nederlandse bond. Mooi om te zien dat dit opgelost is en Vernooij weer verder kan in Nederland.

De Ierse Spillane en SBG vechter vocht zijn hele pro carriere bij LFL waar hij zijn eerste 2 partijen verloor en eindelijk in de win column terecht kwam na zijn win via KO van Clairon Marcos (0-1-0) in de eerste ronde in Juni 2022.

De Engelse Bahati is een ex Bellator vechter waarvan we eerder hoorde in 2019. Hij vocht tegen onze eigen Melvin Manhoef (31-14-1) en verloor zijn partij via KO in de eerste ronde, wat leek op een ressurectie van Manhoef zijn light heavyweight carriere. Daarna vocht hij in 2021 voor het laatst tegen Luke Trainer (4-0-0) waarvan hij ook via TKO verloor.

De Noorse heavyweight en ex ONE FC vechter zal zijn LFL debut maken tijdens dit toernooi. Een zeer actieve vechter die in 2022 3 box gevechten won via TKO. Zijn laatste 3 MMA gevechten waren helaas niet zo succesvol, hij verloor alle 3 gevechten via finish. Waarvan 1 daarvan via leg kicks.

De Pool vocht zijn laatste partij bij Cage Warriors in 2022 en verloor zijn partij via TKO in de eerste ronde van Matthew Byfield (3-1-0). Daarvoor verloor hij zijn partij in 2021 ook via TKO. Zijn laatste win was in 2019. Wel won hij zijn laatste 3 gevechten in Bare Knuckle Boxing. Ook vocht de Pool Bare Knuckle MMA.

De Zwitser zal ook zijn LFL debut maken op 11 Maart en vocht in 2022 3 keer. Hij won 2 daarvan via finish. Zijn enige loss kwam via split decision van Salim El Ouassaidi (3-1-0) die zijn debut maakte bij WFL MMA 5 tegen John Winter.

lfl grand prix balk Mario Pinto

De ongeslagen Engelsman maakt ook zijn debut bij de organisatie en won al zijn 3 partijen via finish. Zijn MMA pro debut maakte hij in 2021. Zijn amateur record online zegt dat hij zijn amateur carriere stope met een record van 5-1-0 waarvan hij 5 finishes had.

Denk je dat een Nederlander dit toernooi zal winnen? Laat weten wat je denkt in de poll hieronder:

Wint een Nederlander de LFL Heavyweight Grand Prix?

  • Nee (100%, 2 Stemmen)
  • Ja (0%, 0 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 2

Laden ... Laden ...

Het evenement zal plaatsnemen op 11 Maart tijdens Levels Fight League 8. Klik hier om meer te lezen over het evenement en bekijk hieronder de aankondiging van Levels Fight League:

Comments

comments

Categories
AankondigenDutch NewsEventsLevelsLevelsLevels Fight LeagueMMA NieuwsNews

RELATED BY