Melvin van Suijdam zijn partij voor welterweight toernooi aangekondigd

Begin van de maand kondigde de Amsterdammer aan dat hij mee doet met het toernooi van OKTAGON.

En niet zomaar een toernooi. Een toernooi waar de winnaar een check van 1 miljoen euro zal ontvangen. En vandaag liet de organisatie weten tegenover wie Melvin van Suijdam (13-5-0) komt te staan voor zijn eerste partij in het toernooi. Hij komt te staan tegenover Christian Eckerlin (15-5-0) die al eerder vocht bij OKTAGON, maar ook bij M-1 Global, GMC en KSW. Zijn laatste 5 partijen won hij er 4 en vocht 1 no contest. Van zijn 4 wins waren er 3 via submission.

Melvin van Suijdam vocht in 2022 2 keer en won beide partijen waaronder de Welterweight Title bij Levels Fight League. Los daarvan is van Suijdam ook de World Fighting League MMA Welterweight kampioen. Op een 2 fight win streak en opzoek om de finale te winnen op een miljoen euro te pakken is hij een grote kans hebber op winst. Wie denk je dat deze partij zal winnen? Laat weten wat je denkt in de poll hieronder:

Wie denkt je dat deze partij wint?

  • Melvin van Suijdam (67%, 2 Stemmen)
  • Christian Eckerlin (33%, 1 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 3

Laden ... Laden ...

Het evenement zal plaatsnemen op 4 Maart tijdens OKTAGON 40. Klik hier om meer te lezen over het evenement en bekijk hieronder de aankondiging van OKTAGON:

Comments

comments

Categories
AankondigenDutch EventsDutch NewsEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY