RAUW Poster

Nieuw Kickbox en MMA evenement RAUW. in Harderwijk

Een nieuw evenement op Nederlandse bodem is aangekondigd en de matchmaking is binnen.

Een evenement met maar liefst 31 partijen op de kaart. De organisatie deelde zojuist hun matchmaking met ons die hier volledig te bekijken is. 10 Jeugd kickbox partijen, 15 N Klasse partijen, 3 C-Klasse partijen en 3 Amateur MMA partijen. Een bekende naam uit de Nederlandse MMA scene staat op de kaart.

Burak Yazici (2-1-0) zal weer de ring intreden. Yazici vocht in 2022 maar liefst 3 keer en won daarvan 2 partijen via finish. Hij vocht bij Versus MMA en Cage Warriors Academy Lowlands 2. Hij zou dit weekend vechten bij Cage Warriors Academy Lowlands 3, maar dat gevecht is gecancelled. Yazici zal het op gaan nemen tegen Damian Bakker van Mike’s Gym die zijn MMA debut zal maken op dit evenement. Heel wat legendarische vechters komen van deze gym. Als hij de potentie heeft om ook 1 te worden zullen we de 26ste zien.

Wie denk je dat deze partij zal winnen? Laat weten wat je denkt in de poll hieronder:

Wie denkt je dat deze partij wint?

  • Burak Yazici (80%, 4 Stemmen)
  • Damian Bakker (20%, 1 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 5

Laden ... Laden ...

Het evenement zal plaatsnemen op 26 Februari tijdens Rauw. in Sporthal de Sypel in Harderwijk. Klik hier om meer te lezen over het evenement en bekijk hieronder de laatste post van RAUW.:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rauw Sports (@rauw_sports)

Comments

comments

Categories
AankondigenEventsRAUW.

RELATED BY