Senna van de Veerdonk verliest haar partij bij PFL Challengers

Senna van de Veerdonk verliest haar partij bij PFL Challengers

Zojuist vocht de Ossenaar in de Universal Studios in Orlando, Florida bij PFL Challenger Series 2023.

Senna van de Veerdonk (3-1-0) vocht zojuist de eerste ronde van de PFL Challenger Series 2023 tegen Amerikaanse worstelaar Jackie Cataline (2-1-0). Cataline is een andere tegenstander dan oorspronkelijk aangekondigd, want van de Veerdonk’s andere tegenstander had afgezegd voor onbekende redenen. De worstelaar was geen onbekende voor de organisatie en vocht al 2 van haar pro partijen bij de PFL Challenger Series 2022, waar ze 1 won en 1 verloor.

Dit keer stapte ze in de kooi tegen Nederlander Senna van de Veerdonk die voor het eerst vocht in Amerika. Een grote kans voor de Ossenaar. Helaas liep de avond anders af dan verwacht. De Amerikaan leek toch sterker te zijn in haar stand up en worstelen. Van de Veerdonk deed een aantal submission pogingen, maar op geen enkel moment was Cataline in gevaar. Uiteindelijk wist de Amerikaan van de Veerdonk goed te raken en wist het af te ronden tegen de kooi.

Wil je de partij zien klik hier en bekijk de partij rustig terug hier op Dutch Fight Network.

Comments

comments

Categories
Dutch NewsEventsMMA NieuwsNewsResultaten

RELATED BY