CWA 4 Main Poster

Cage Warriors Academy Lowlands komt 18 Maart met 4de editie

We zijn nog net niet over de vorige editie heen en ze kondigen al hun 4de editie aan.

Met op de poster 3 partijen die aangekondigd worden! Voorop de poster staat niemand minder dan de Cage Warriors Academy Lowlands amateur lightweight kampioen Saad Touijar (0-0-0) die zijn pro debut zal maken op CWA 4.

Hij rond zijn amateur carrière af met een titel op zijn schouder van CWA en een record van 7-2-0. Hij vocht de laatste keer bij Cage Warriors Academy Lowlands 2 waar hij de titel wist te veroveren in een partij tegen Samuel Hovsepyan voor de inaugural titel partij.

Touijar word verwelkomt als een pro door de Belg Sami El Hichou (1-3-0) die al eerder vocht bij WFL MMA & Versus MMA. Hij won afgelopen September zijn eerste pro partij bij Hard Fighting Championship 37 in Zwitserland. Wie denk je dat deze partij zal winnen? Laat je mening horen in de poll hieronder:

Wie denkt je dat deze partij wint?

  • Saad Touijar (100%, 12 Stemmen)
  • Sami El Hichou (0%, 0 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 12

Laden ... Laden ...

De 2de partij op de poster zal zijn tussen de nieuw bekroonde en ongeslagen amateur featherweight kampioen Ayoub Oqbani (4-0-0). Afgelopen weekend vocht hij tegen de invaller voor Younes Bonte, Zakaria M’Rabet (1-1-0). Oqbani won de partij via decision en is hiermee de eerste amateur featherweight kampioen van de organisatie.

Zijn eerste title defense zal zijn tegen niemand minder dan originele title tegenstander Younes Bonte (6-1-0) die zich terug moest trekken voor hun originele partij. Verdedigd de kampioen zijn titel of gaan we een nieuwe kampioen zien? Laat weten wat je denkt in de poll hieronder:

Wie denkt je dat deze partij wint?

  • Younes Bonte (67%, 8 Stemmen)
  • Ayoub Oqbani (33%, 4 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 12

Laden ... Laden ...

En last but not least een knaller van een partij tussen 2 toppers uit de Benelux in de flyweight division. De Belg Hamid Safi (4-1-0) die direct de kooi weer instapt na gevochten te hebben afgelopen weekend bij CWA 3. Hij vocht tot nu toe op alle Cage Warriors Academy Lowlands events en won 2 van de 3 via finish. Met een 2 fight win streak is hij 1 van de grote flyweight contenders bij de organisatie.

Safi komt te staan tegenover een andere flyweight contender in Edgar Liparitjan (3-0-0) die 3 keer vocht afgelopen jaar en bij Cage Warriors Academy Lowlands 1. 2 sterke flyweight, wie denk jij dat deze partij pakt? Laat weten wat je denkt in de poll hieronder:

Wie denkt je dat deze partij wint?

  • Edgar Liparitjan (68%, 13 Stemmen)
  • Hamid Safi (32%, 6 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 19

Laden ... Laden ...

Het evenement word gehouden op hun thuisbasis in Sportvision Eindhoven op Zaterdag 18 Maart. Bekijk hieronder de aankondiging en klik hier voor meer informatie over Cage Warriors Academy Lowlands 4.

Comments

comments

Categories
AankondigenCage WarriorsDutch NewsEventsMMA NieuwsNewsVersus MMA

RELATED BY