Orlando Wilson Prins keert terug bij Cage Warriors 152

Orlando Wilson Prins keert terug bij Cage Warriors 152

Op 31 December vocht de Nederlander voor de organisatie nadat zijn partij in November werd gecancelled.

Na een weight cut te hebben gehaald voor niks kreeg Orlando Wilson Prins (3-2-0) alsnog een kans om in 2022 te vechten. Op Cage Warriors 148 vocht hij tegen Samuel Bark (7-1-0) waarvan hij verloor via decision.  Voor Wilson Prins is zijn Cage Warriors run niet gelopen zoals verwacht. Hij verloor zijn 2 gevechten bij de organisatie via decision en had ook nog 1 cancellation. Grote kans dat dit gevecht zijn make or break gevecht bij de organisatie zal zijn.

Om het nog wat zwaarder te maken neemt hij het op tegen home favourite Antonio Sheldon (5-3-1) die wij nog kennen van 12 November. Sheldon vocht zijn laatste gevecht tegen Nederlander Jordy Bakkes die via een split decision een draw vocht. Daarvoor vocht Sheldon in April zijn eerste gevecht bij de organisatie en verloor die partij via decision. Beide heren zullen knokken voor hun eerste win bij Cage Warriors. Orlando Wilson Prins liet via zijn instagram het volgende weten:

Back against the wall I’m built for this part !!

Wie denk jij dat dit gevecht zal winnen? Laat je mening horen in de poll hieronder:

Wie denkt je dat deze partij wint?

  • Orlando Wilson Prins (100%, 2 Stemmen)
  • Antonio Sheldon (0%, 0 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 2

Laden ... Laden ...

Het gevecht neemt plaats tijden Cage Warriors 152 op 15 April in Manchester, Engeland. Klik hier voor meer informatie over het evenement en bekijk hieronder de aankondiging:

Comments

comments

Categories
AankondigenCage WarriorsDutch NewsEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY