Levels Fight League 7 Resultaten
Foto by Levels Fight League

Levels Fight League 7 & LFL New Talents 3 Resultaten

Afgelopen weekend vond de 7de editie van Levels Fight League plaats in Amsterdam.

2 Evenementen op 1 dag zoals de organisatie het de laatste 3 keer deed. Als eerst LFL New Talents 3, een amateur event, met in de main event Fight IQ’s eigen Roland Goedhart (2-2-0). Hij pakte de winst via decision is een 1 sided gevecht van de Duitser Lukas Bigeholz (0-2-0). In de co main event stond Rutheless FC’s Bandai Lumassa (4-1-0) tegen de Belg March-Philippe Ngatchou (4-1-1). De Belg wist de winst te pakken in een decision en gaf brak hiermee Lumassa zijn undefeated record.

Klik hier voor de volledige resultaten van LFL New Talents 3.

In de avond vond Levels Fight League 7 plaats met LFL’s eerste kaart bom vol met Nederlandse vechters. Ook een succesvolle avond voor de Nederlanders waar alleen Djamil Chan (16-10-0) zijn partij verloor via decision.  De KO van de night was voor niemand minder dan Yousri Belgaroui (4-2-0) die in 1:50 won van Bogdan Kotlovyanov (10-12-0) die last minute in viel om te vechten tegen de Nederlander.

Nog een last minute tegenstander switch op de kaart en dit keer voor Gino van Steenis (4-0-0) die het opnam tegen Hyram Rodriguez (17-36-0) die 2 evenementen op een rij last minute in viel voor Levels Fight League. Van Steenis won via decision van de zeer ervaren Arubaan.

Klik hier voor volledige resultaten van Levels Fight League 7.

Comments

comments

Categories
Dutch NewsEventsLevelsLevelsLevels Fight LeagueMMA NieuwsNewsResultaten

RELATED BY