Uitslagen voor Mohamad Issa en Chequina Noso Pedro van NFC 12

Uitslagen voor Mohamad Issa en Chequina Noso Pedro van NFC 12

De Nederlanders vochten zojuist tijdens National Fighting Championship 12 in Bonn, Duitsland.

Als eerst op de kaart verscheen Mohamad Issa (nu 5-1-0) vocht in de finale van de NFC Featheweight series die hij succesvol wist af te ronden via TKO in 3:47 in de 2de ronde. Hij won van Magomed Schuaipov (nu 2-1-0) die het ook tot de finale schopte. Na het net niet redden van de ligthweight series vorig jaar schopt Issa het nu wel voor elkaar op featherweight.

Voor Chequina Noso Pedro (nu 6-3-0) liep de avond anders af dan verwacht. Hij vocht tegen Rasul Magomedov met een record van nu 5-0-0. Magomedov wist de Nederlander te submitten via rear naked choke. Chequina zei het volgende op zijn instagram stories:

Tonight list the fight by rear naked choke very disappointing. I will definitely bounce back like I always do, that’s part of life. Thanks to everyone for the kind messages. I will be back in May.

Klik hier voor meer informatie over National Fighting Championship 12.

Comments

comments

Categories
Dutch NewsEventsMMA NieuwsNewsResultaten

RELATED BY