Tayron Chavarro treft Mehdad Kavand bij LFL 8

Tayron Chavarro treft Mehdad Kavand bij LFL 8

3 gevechten in 2022 voor de Nederlander waaronder 2 gevechten bij Levels Fight League.

Tayron Chavarro (2-3-0) vocht al 3 keer op thuisbasis bij Levels Fight League en won 2 van die partijen. In September maakte Chavarro een uitstapje naar Oosterijk bij Cage Fight Series 11. Hij vocht tegen de Zweed Daniel Konrad (4-1-0) en verloor die partij via KO. Na 2 losses op een rij is de Nederlander gebrand op een win en komt nu te staan tegenover Rotterdammer Mehdad Kavand (1-3-0).

Kavand begon zijn pro carriere in 2018 bij de World Fighting League MMA 3 welterweight toernooi met een succesvolle winst over Victor Kuku (13-15-1). Daarna liep het minder goed dan verwacht. Hij verloor bij Atlas MMA 5 van nu Cage Warrior vechter Karol Michalak (toen 1-0-0) en verloor daarna de finale van de de World Fighting League MMA welterweight toernooi van Melvin van Suijdam (toen 10-4-0) in 2020.

Hij zou zijn rentree maken tijdens Levels Fight League 2 tegen Kalle Nijs, maar die partij ging niet door. Daardoor vocht hij wel tijdens Levels Fight League 3 tegen Akhmed Salamov (2-1-0) en verloor via submission in de eerste ronde.

Chavarro verloor al zijn partijen op de voet en Kavand al zijn partijen op de grond. Wie zal zijn territorium het beste afbakenen? Laat weten wat jij denkt in de poll hieronder:

Wie denkt je dat deze partij wint?

  • Tayron Chavarro (100%, 2 Stemmen)
  • Mehdad Kavand (0%, 0 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 2

Laden ... Laden ...

Het gevecht zal plaatsnemen op 12 Maart 2023, klik hier voor meer informatie over Levels Fight League 8 en bekijk hieronder de aankondiging van LFL’s instagram:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Levels Fight League (@lflmma)

Comments

comments

Categories
AankondigenDutch NewsEventsLevelsLevelsLevels Fight LeagueMMA NieuwsNews

RELATED BY