Brian Hooi keert terug met KO win bij KSW 79

Brian Hooi keert terug met KO win bij KSW 79

Gisteravond vocht de Nederlander bij KSW 79 en wist een grote indruk achter te laten.

De hele wereld keek gisteren naar KSW voor de main event, maar Nederland tunede in voor Brian Hooi (19-9-0). Hooi vocht in November tegen de Belg Artur Szczepaniak (9-1-0) die wist te winnen van Hooi via TKO. Hooi zijn comeback stond al gauw gepland en 3 maanden later stond hij weer in de kooi. Hooi stond tegenover voormalige tegenstander van Artur Szczepaniak, Jivko Stolmenov (13-5-0) die het tegen Hooi ook niet uit de eerste ronde haalde.

Hooi sloeg Stolmenov neer met een mooie links, rechtse en ging erachter aan met een brute ground & pound die de partij finishde. Met deze partij weer back in de winning column en is alweer in de race voor de title hunt. Hooi liet het volgende weten op zijn instagram:

COMEBACK CONQUER HARD🔥👊🏾

Lees hier meer over het evenement en bekijk hieronder de finish:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door KSW (@ksw_mma)

Comments

comments

Categories
Dutch NewsEventsMMA NieuwsNewsResultaten

RELATED BY