Jairzinho Rozenstruik kondigd partij tegen Jailton Almeida aan

Jairzinho Rozenstruik kondigd partij tegen Jailton Almeida aan

De Surinamer maakte in December een comeback waar je u tegen kon zeggen.

“Bigi Boy” Jairzinho Rozenstruik (13-4-0) vocht op de laatste PPV van 2022 tegen Chris Daukaus (12-5-0) in Las Vegas, Amerika. Hij sloeg nog een KO op zijn record met een finish in 23 seconden. Dit maakte hem 1 van de weinige vechters met 3 finishes binnen 30 seconden en 4 KO’s binnen 1 minuut. Hiermee vestigde hij de 9de plek in de UFC heavyweight rankings. Rozenstruik komt in Mei te staan tegenover Braziliaan en nummer 14 gerankte Jailton Almeida (18-2-0).

Almeids is een prospect die op een win streak van 13 wins is. Hij heeft van zijn 20 gevechten maar 1 tot decision gevochten. Van zijn 18 wins finishde hij allemaal voor de 3de ronde. Hij zal zijn 6de gevecht in de UFC houden en dit word zijn eerste gevecht tegen een top 10 vechter. Beide heren zijn finshers. Wie denk je dat deze partij pakt? Laat je mening horen in de poll hieronder:

Wie denkt je dat deze partij wint?

  • Jailton Almeida (63%, 5 Stemmen)
  • Jairzinho Rozenstruik (38%, 3 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 8

Laden ... Laden ...

Het gevecht zal plaatsnemen op 13 Mei, locatie is nog onbekend. Klik hier voor meer informatie over UFC Fight Night: Smith vs. Walker en bekijk hieronder de aankondiging van Jairzinho Rozenstruik:

Comments

comments

Categories
AankondigenDutch NewsEventsMMA NieuwsNewsUFCUFC

RELATED BY