Melvin van Suijdam treft oude tegenstander in OKTAGON kwart finales

Melvin van Suijdam treft oude tegenstander in OKTAGON kwart finales

Gisteren vocht Melvin van Suijdam in OKTAGON Welterweight toernooi in Tsjechië.

Melvin van Suijdam (nu 14-5-0) vocht tegen invaller Radovan Úškrt (nu 7-3-0) die als favoriet de partij inging. Helaas voor Úškrt heeft de Nederlander teveel ervaring en wist na een gelijke ronde de wedstrijd compleet naar zich toe te trekken. Na het evenement werd een old school K1 loterij gehouden om de final 8 bracket te beslissen.

Van Suijdam had de eerste keuze en dus geen keuze om een tegenstander te kiezen. Louis Glismann (nu 10-2-0) had 2de pick en koos direct van Suijdam als tegenstander in de kwart finales. Van Suijdam en Glismann zijn geen onbekende van elkaar. In 2018 vochten de heren tegen elkaar in Denemarken waar Glismann wist te winnen met een submission in de 2de ronde.

In de pers conferentie liet Melvin weten dat dit 5 jaar geleden was en dat beide heren compleet andere vechters zijn dan toen dus dat men ook een compleet ander gevecht en resultaat kunnen verwachten. Denk je dat Melvin dit keer de winst pakt? Laat je mening horen in de poll hieronder:

Wie denkt je dat deze partij wint?

  • Melvin van Suijdam (78%, 7 Stemmen)
  • Louis Glismann (22%, 2 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 9

Laden ... Laden ...

Locatie en datum zijn tot nu nog onbekend, maar hieronder zijn de match ups van de Final 8 te zien:

OKTAGON MMA Final 8

Bekijk de volledige Persconferentie en loting hieronder:

Comments

comments

Categories
AankondigenDutch NewsEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY