Gerardo Fanny pakt TKO winst bij Atomic FC 3

Gerardo Fanny pakt TKO winst bij Atomic FC 3

De Nederlander stapte gisteravond in de kooi in Belgie bij Atomic Fighting Championship 3.

We zagen Gerardo Fanny (nu 12-3-0) voor het laatst bij Cage Warriors 136 in April 2022 waar hij die partij verloor via submission. Gisteravond stapte hij na bijna een jaar weer de kooi in bij de Belgische organisatie Atomic Fighting Championship. Hij vocht tegen Alin Spiridon (nu 0-3-0) die alles deed om het gevecht naar de grond te brengen. Elke keer als Fanny op de grond terecht kwam stond hij direct weer op zijn voeten. Bijna elke stoot die hij staande gaf was raak.

Spiridon liet tegen een aantal goeie knietjes aan en ook een knie sloeg Spiridon KO. Waar een wanneer we Fanny weer zullen zien vechten is nog onduidelijk. Bekijk Atomic Fighting Championship 3 en meer informatie over het gevecht hier.

Comments

comments

Categories
Dutch NewsEventsMMA NieuwsNewsResultaten

RELATED BY