UWC 42 Poster

Victor Kuiks vecht eind van de maand bij UWC 42

Kuiks keert weer terug bij de organisatie sinds zijn laatste win in Oktober 2022.

Victor Kuiks (3-0-0) is on a roll in Mexico en poste gisteren zijn volgende partij die maar liefst plaats zal nemen over 2 weken. Kuiks keert weer terug naar de organisatie waar hij zijn hele pro carriere heeft gevochten. Kuiks vocht voor het laatste in Oktober 2022 tegen Hiram Furukawa (nu 2-4-0) waarvan hij won via TKO in de 2de ronde.

Dit keer komt Kuiks te staan tegen Jesus Wong (0-3-0) die minder geluk heeft in zijn MMA record en nog geen wins heeft op zijn naam. Wel vocht Wong 2 box partijen waarvan hij 1 won en 1 verloor. Bij UWC vocht bij in September 2022 waar hij verloor via submission in de eerste ronde. Wie denk je dat deze partij zal winnen? Laat je mening horen in de poll hieronder:

Wie denkt je dat deze partij wint?

  • Victor Kuiks (0%, 0 Stemmen)
  • Jesus Wong (0%, 0 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 0

Laden ... Laden ...

Het gevecht zal plaatsnemen op 31 Maart 2023 in Entram Gym in Tijuana, Mexico, klik hier meer informatie over UWC 42 en bekijk hieronder de aankondiging van Victor Kuiks:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Victor Kuiks (@victorkuiks)

Comments

comments

Categories
AankondigenDutch NewsEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY