Resultaten LFL 8 & LFL New Talents + Interview

Resultaten Levels Fight League 8 + Interview

Na een drukke zaterdagavond hadden we op zondag het achtste event van Levels Fight League in het Transformatorhuis in Amsterdam.

Er stonden 8 partijen op de kaart waarvan 6 Nederlanderse atleten. In de eerste partij van de avond wist Team Schreiber atleet Cherif Larossi zijn tegenstander te verslaan via rear naked choke in de tweede ronde.

De tweede partij van de avond was voor Ruthless vechter Tycho Brakel die eindelijk een staande tegenstander kreeg en zijn stand up eens goed kon laten gaan. Dat heeft die ook zeker gedaan met 3 knockdowns en uiteindelijk de unanimous decision binnen harkte.

Daarna was het tijd voor Fight IQ atleet Tayron Chavarro die helaas aan de einde van de eerste ronde door een spinning wheel kick ge’(T)KO werd.

Na ongeveer vier jaar afwezigheid maakt Nills van Noord zijn rentree in de kooi. De eerste ronde wist van Noord heel dominant te winnen met zijn worstelen maar werd helaas in de tweede ronde ge-submit door een rear naked choke.

Toen was het tijd voor het co-main event wat in veel ogen in het Transformatorhuis het echte main event was. De elite kickbokser Jason Wilnis tegenover elite worstelaar Joey Berkenbosch. Vanaf de bel was het domineren voor Berkenbosch die met zijn worstelen en harde ground and pound de wedstrijd controleerde in de eerste ronde. De tweede ronde was meer van hetzelfde en Berkenbosch wist vanuit de crucifix positie een (T)KO te forceren. Het gezicht van Eilnis was zwaar gehavend en Berkenbosch sloot zijn carrière af met een spectaculaire overwinning.

Check het interview met Joey Berkenbosch hieronder en klik hier voor volledige resultaten van Levels Fight League 8.

Comments

comments

Categories
Dutch NewsEventsLevelsMMA NieuwsNewsResultaten

RELATED BY