John Winter tekent multi fight deal bij Oktagon MMA

John Winter tekent multi fight deal bij Oktagon MMA

Na zoveel afzeggingen in Nederland is het tijd voor Winter om het te proberen bij de buren.

Met een record van 5-2-0 heeft John Winter een multi fight deal bij de Tsjechische organisatie getekend. Met 7 afzeggingen op zijn record hoopt hij verandering in te vinden bij de Oktagon MMA. Winter vocht voor het laatst in Oktober bij Only The Strongest en won zijn partij via submission in de eerste ronde. Een partij tegen Karl Nickel stond gepland voor December maar Karl Nickel cancelde de partij voor een tweede keer.

Via zijn instagram liet John Winter het volgende weten:

I signed a multiple fight deal with @oktagonmma. One of the fastest rising MMA organisations from Europe. Stay tuned for the fight news. My time to shine and showcase where I belong in the Heavyweight division.

Bekijk hieronder de post van John Winter:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door John Winter (@johnrswinter)

Comments

comments

Categories
AankondigenDutch NewsEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY