Ongeslagen Ghassan Abdenabi vecht ook bij Cage Warriors 152

Ongeslagen Ghassan Abdenabi vecht ook bij Cage Warriors 152

In 2020 hoorde we voor het laatst van de vechter uit Groningen.

Hij liet toen weten via zijn instagram dat hij had getekend bij Ares FC. Zoals vele vechters die daar tekende vochten er bijna geen Nederlanders bij de organisatie. Maar vandaag was er weer nieuws rondom de light heavyweight. En groot nieuws. Hij heeft een partij staan bij Cage Warriors en zal 15 April zijn debut bij de Cage Warriors maken.

Ghassan Abdenabi (4-0-0) vocht voor het laatst in December 2019 bij Hype FC 11 in Duitsland waar hij zijn partij won via ground & pound in de 2de ronde. Abdenabi versloeg 3 van zijn 4 tegenstanders via finish. Nu zet hij zijn ongeslagen record op het spel tegen een een zeer ervaren tegenstander in Andy Clamp (11-2-0).

De Engelsman vocht 2 keer bij Cage Warriors waaronder 1 keer als amateur in 2013 en zijn laatste gevecht in 2022. Hij verloor zijn laatste gevecht via TKO in de eerste ronde in November 2022. Van zijn 11 wins ging er maar 1 gevecht naar een decision. Wie denk je dat deze partij zal winnen? Laat weten wat je denkt in de poll hieronder:

Wie denkt je dat deze partij wint?

  • Ghassan Abdenabi (100%, 6 Stemmen)
  • Andy Clamp (0%, 0 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 6

Laden ... Laden ...

Abdenabi zal nog meerdere Nederlanders op deze kaart joinen, bekijk hier meer informatie over Cage Warriors 152 en check hieronder de post van Abdenabi:

Comments

comments

Categories
AankondigenCage WarriorsEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY