Dutch Fight Podcast - Jordy Bakkes

Jordy Bakkes zal niet aantreden tijdens Cage Warriors 152: Manchester

Bakkes zijn tweede partij voor Cage Warriors niet op de 15e plaatsvinden

De tweede Cage Warrior partij van de Nederlandse Jordy Bakkes zal op een andere datum gaan plaatsvinden. Jordy Bakkes (5-2-1) zou na een split-draw in zijn debuut bij Cage Warriors op de 15e tegenover Bailey Gilbert (8-4) staan. Die partij is helaas komen te vervallen nadat Bakkes zich terug moest trekken.

De featherweight was net te gast bij ons in de Dutch Fight Podcast en brak het nieuws dat hij geblesseerd is geraakt. Tijdens zijn voorbereiding kreeg Bakkes een low-calfkick en raakte hij geblesseerd aan zijn enkel. Het is een zware hap om te verwerken maar niks aan te doen volgens CSA Helmond atleet. Waarschijnlijk zal zijn herstel ongeveer vier weken duren en zal hij daarna weer volle bak gaan trainen om zo snel mogelijk aan te treden bij Cage Warriors.

Zodra hij weer iets op de boeken heeft staan zal Bakkes ons op de hoogte houden en wij jullie natuurlijk. Bekijk hier meer informatie over Cage Warriors 152: Manchester en bekijk hieronder de podcast:

Comments

comments

Categories
Cage WarriorsDutch NewsEventsGecancelde PartijenMMA NieuwsNews

RELATED BY