Dutch Fight Podcast #38 – Benita van Rooij, Ghassan Abdenabi, Jordy Bakkes en Orlando Wilson Prins

We zijn weer terug met een bomvolle podcast.

We spreken als eerste met ongeslagen amateur Benita van Rooij die net een heftige partij gedraaid heeft bij LSFC 1. Ze stond tegenover de IMMAF winnares met een hoop meer ervaring dan van Rooij, dat bleek echter geen probleem en de Nederlandse liep zo door haar heen.

Als tweede spraken we met ongeslagen light-heavyweight Ghassan Abdenabi die ons vertelde over zijn voorbereidingen in aanloop naar Cage Warriors Manchester volgend weekend. Ook spreken we met hem over zijn tijd bij Tiger Muay Thai in Thailand en zijn doelen in de vechtsport.

De derde gast, Jordy Bakkes zou ook aantreden in Machester bij Cage Warriors 152 maar bracht tijdens de podcast het nieuws naar buiten dat hij geblesseerd is geraakt tijdens training en zich heeft moeten terugtrekken. Een bittere pil maar Bakkes zal over 4 weken weer kunnen opbouwen met trainen en wil zo snel mogelijk weer in de CW kooi staan.

Als laatste spreken we met een zeer gefocuste en intense Orlando Wilson Prins. Hij verteld ons dat hij eindelijk weer een volledige kamp heeft kunnen draaien en deze partij gefinisht word via KO. Zijn tegenstander is de laatste tegenstander van Bakkes geweest, Antonio Sheldon. Tijdens die partij van Bakkes stond Orlando in zijn hoek dus je kan wel zeggen dat hij inside information heeft over zijn tegenstander.

Voor meer nieuws en interviews check je onze youtube pagina of scroll verder op de site en voor de podcast natuurlijk check die in het artikel hierboven. We zijn niet alleen te zien op YouTube, maar je kan ons ook beluisteren op al jou podcast platforms. Klik op jouw favoriete platform voor de Dutch Fight Podcast of bekijk ze gewoon hier op de website.

 Apple Podcast
 Spotify
 Google Podcasts
 YouTube

 

Comments

comments

Categories
Cage WarriorsDutch NewsMMA NieuwsNewsPodcastVideos

RELATED BY