Een nieuwe tegenstander voor Daan Duijs in zijn fight week

Een nieuwe tegenstander voor Daan Duijs in zijn fight week

Het is fight week voor Daan Duijs en begint met een nieuwe tegenstander voor de Nederlander.

Het blijft Daan Duijs (8-1-0) maar overkomen en dit keer tijdens fight week. Een tegenstander switch voor de Nederlander. Duijs zou het opnemen tegen Reece McEwan maar komt nu te staan tegen Nathan Fletcher (7-1-0). Fletcher vocht zijn hele pro carriere bij de organisatie en verloor er maar 1 van de 8 partijen. Van zijn 7 wins won hij er 6 via finish. Op 31 December 2022 vocht Fletcher voor de laatste keer en won zijn partij via decision.

Krijgt Duijs het voor elkaar met een tegenstander switch tijdens fight week? Laat je mening horen in de poll hieronder:

Wie denkt je dat deze partij wint?

  • Daan Duijs (0%, 0 Stemmen)
  • Nathan Fletcher (0%, 0 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 0

Laden ... Laden ...

Het gevecht neemt plaats op Zaterdag 15 April in Manchester, Engeland tijdens Cage Warriors 152. Klik hier voor meer informatie over het evenement en bekijk hieronder de aankondiging van Cage Warriors:

Comments

comments

Categories
AankondigenCage WarriorsEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY