Pieter Buist zijn debuut gevecht is bekend gemaakt

Pieter Buist zijn debuut gevecht is bekend gemaakt

Na zijn laatste gevecht bij ONE Championship in November 2021 keert de Nederlander terug de kooi in.

Een maand na zijn laatste gevecht bij ONE Championship liet Pieter Buist (17-6-0) weten dat hij had getekend bij Bellator. Buist vocht 5 partijen bij ONE Championship van 2019 t/m 2021. Hij won daar 3 van zijn 5 gevechten. Onderweg naar een titel bij de organisatie verloor hij helaas zijn laatste 2 gevechten via decision. Met 5 gevechten in 3 jaar hadden we de Nederlander gauw in de kooi verwacht bij Bellator, maar door een blessure moest Buist zijn debut uitstellen.

Nu is het eindelijk tijd dat hij weer aan de weg mag timmeren en krijgt een grote kans bij de organisatie. Hij komt direct te staan tegenover #9 gerankte lightweight Gadzhi Rabadanov (19-4-2) die aan het stormen is door de competitie in de lightweight rankings. De Dagistani maakte in July 2021 zijn Bellator debut en won al zijn 4 gevechten bij de organisatie. 3 van zijn 4 gevechten bij Bellator eindigde via decision.

Met een winst over Rabadanov kunnen we er bijna zeker op rekenen om Buist in de top 10 te verwachten. Denk je dat Pieter Buist de rankings in zal breken na zijn debut? Laat weten wat je denkt in de poll hieronder:

Wie denkt je dat deze partij wint?

  • Pieter Buist (100%, 2 Stemmen)
  • Gadzhi Rabadanov (0%, 0 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 2

Laden ... Laden ...

Het gevecht zal plaatsnemen op 16 Juni tijdens Bellator 297 in Chicago, Amerika. Klik hier voor informatie en bekijk hieronder de aankondiging van Bellator Zone:

Comments

comments

Categories
AankondigenBellatorBellatorDutch NewsEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY