Ruby Mesu zal vechten op de nieuwe PFL Europe kaart

De Nederlandse zal haar MMA debut deze avond maken in Berlijn tijdens PFL Europe.

Boxer en kickboxer Ruby Mesu (0-0-0) zal haar MMA debut maken tijdens PFL Europe 2. De Nederlandse zou haar debut eigelijk al maken in April bij Combate Global, maar voor onbekende redenen is die partij gecanceled. The Lady Tyson (1-0-0) zal het gaan nemen tegen Christina Breuer die haar MMA debut maakte in Mei bij GMC die nu een samenwerking heeft met PFL Europe.

Breuer won haar debut via submission in de 2de ronde. Ze is ook niet onbekend voor Nederlanders en vocht een kickbox partij tegen Jorina Baars bij ONE Championship en won die partij via Split decision. 2 stand up knallers in een MMA partij. Wie denk jij dat deze partij zal pakken? Laat je mening horen in de poll hieronder:

Wie denkt je dat deze partij wint?

  • Ruby Mesu (0%, 0 Stemmen)
  • Christina Breuer (0%, 0 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 0

Laden ... Laden ...

Op dezelfde kaart zal de Belg Griet Eeckhout ook haar lang verwachte PFL debut maken. Dit gevecht zal plaatsnemen op 8 Juli in Berlijn. Klik hier meer informatie over PFL Europe en bekijk hieronder de aankondiging van Ruby Mesu:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 𝑅𝑢𝑏𝑦🌸 (@theladytyson)

Comments

comments

Categories
AankondigenDutch NewsEventsMMA NieuwsNewsPFL MMA

RELATED BY